GREVENIOTISA
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γρεβενά: «Μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ άρπαξε 1.500 ευρώ από ηλικιωμένη

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, χτύπησε ένας άγνωστος που προσποιείται τον υπάλληλο της ΔΕΗ και μπαίνει στα σπίτια μοναχικών ηλικιωμένων γυναικών στα χωριά των Γρεβενών , με το πρόσχημα ότι υπάρχει βραχυκύκλωμα στον πίνακα παροχής ρεύματος με άμεσο κίνδυνο πυρκαγιάς.

Στόχος του δράστη ήταν, αυτή τη φορά, μια ηλικιωμένη γυναίκα στην κοινότητα του Καρπερού Γρεβενών, την οποία έπεισε να βγάλει από το σπίτι όσα χρήματα είχε, δήθεν για να μην καούν αν έπιανε φωτιά. Η ηλικιωμένη τον πίστεψε και έβγαλε 1.500 ευρώ, τα οποία ο «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ άρπαξε και εξαφανίστηκε.

Η Ασφάλεια ερευνά το περιστατικό, που ήταν το δεύτερο στην περιοχή των Γρεβενών, καθώς πριν από λίγο καιρό είχαν κλέψει με τον ίδιο τρόπο 3.175 από μια ηλικιωμένη σε άλλο χωριό.

Related posts

Δικαστική Αστυνομία-Νομοτεχνικές βελτιώσεις με εκπροσώπηση δικηγόρων και βελτιώσεις στη διάταξη που αφορά μεταθέσεις και αποσπάσεις

user

Πως δρούσε η συμμορία με τα μαϊμού πιστοποιητικά στον Παλαμά Καρδίτσας

user2

Εντυπωσιακή η μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων

user2

Leave a Comment