ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμαρχος Δεσκάτης: Καίριες οι παρεμβάσεις του Ανδρέα Πάτση για το επίδομα θέρμανσης

Ο Δήμος Δεσκάτης εξέδωσε δελτίο τύπου αναφορικά με τις διευκρινήσεις στο επίδομα θέρμανσης, που στην ουσία δικαιώνει τους πολίτες των ορεινών περιοχών, αναφορικά με τα παραστατικά αγοράς καυσόξυλων που θα γίνονται δεκτά από την 1η Ιουνίου. Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, ο τοπικός άρχοντας ευχαριστεί και τον βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση για τις «καίριες παρεμβάσεις του…» για το θέμα.

Αναλυτικά αναφέρει: «Τελικά το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης για την αγορά καυσόξυλων, όπου σύμφωνα με την προηγούμενη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, επιδοτούνταν όσοι προσκόμιζαν τιμολόγια αγοράς με ημερομηνία από 1 Οκτωβρίου 2020 και εξής, λύθηκε με νεότερη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία γίνονται δεκτά τα τιμολόγια αγοράς που εκδόθηκαν από 1 Ιουνίου 2020 και εξής.

Επίσης, τα ζητήματα που δημιουργήθηκαν στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ και αφορούν λανθασμένους ταχυδρομικούς κώδικες και αυτά θα επιλύονται στο εξής από την ίδια την ΑΑΔΕ, όπου θα πρέπει να απευθύνονται οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης.

Υπενθυμίζουμε ότι τα παραπάνω ζητήματα που είχαν προκύψει, αναδείχθηκαν και τέθηκαν με την υπ. αριθμ. πρωτ. 8828/29-12-2020 επιστολή του δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης, Δημητρίου Κορδίλα, προς τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, που κοινοποιήθηκε και προς τον βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, και πλέον επιλύονται, μετά και από τις καίριες παρεμβάσεις του βουλευτή Γρεβενών, προς τον οποίο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας».

Related posts

Ανανέωση της θητείας των Αντιπεριφερειαρχών Δυτικής Μακεδονίας

user

Στρατιωτική θητεία: Αύξηση στους 12 μήνες για τον Στρατό Ξηράς ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

user

Κλειστό το Δημαρχείο Γρεβενών την Πέμπτη 8/10 λόγω κρούσματος κορονοϊού

user
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων