GREVENIOTISA
ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξυλοκόπησαν άγρια Αντιδήμαρχο -Νοσηλεύεται στο Γ. Νοσ. Γρεβενών

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου από τους Φιλιππαίους Γρεβενών, κατάφερε και εισέβαλε εν εξάλλω στο γραφείου Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού και του επιτέθηκε βάναυσα.

Ο δράστης με περίσσιο θράσος, αφού αδιαφόρησε για τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, δε δίστασε να έρθει τετ α τετ με τον άτυχο άντρα προχωρώντας σε απίστευτες βιαιοπραγίες. Ο δράστης χτύπησε με μανία τον αντιδήμαρχο με γροθιές αφήνοντας τον αιμόφυρτο με αποτέλεσμα το θύμα να μεταφερθεί στα επείγοντα του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Μάλιστα, είναι τέτοια η κατάσταση της υγείας του, που κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη χειρουργική μονάδα! Κατά του δράστη έχει ήδη κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά, ωστόσο διαφεύγει προς ώρας τη σύλληψης. Για το λόγο αυτό αναζητείται από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι τραμπουκισμοί από τον συγκεκριμένο δράστη, οι απειλές και οι εκβιασμοί κατά συμπολιτών του είναι σύνηθες. Αξίζει να αναφερθεί πως το θύμα χαίρει συμπάθειας και σεβασμού από τους συντοπίτες του.

Δικηγόρος υπεράσπισης του Αντιδημάρχου, έχει αναλάβει ο Βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης.

Related posts

Αποτροπιασμός στην Φλώρινα: Πατέρας φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του

user2

Δράμα: Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα νοσηλεύτριας πριν πεθάνει από κορωνοϊό

User1

Ποιος προστατευόμενος σας καταστρέφει την ζωή στον ποταμό Βενέτικο στα Γρεβενά κύριε Γεωργιάδη ;

user