EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Θράσος» Μαίανδρος- Φουρθιώτης

Το θράσος του αυτοαποκαλούμενου παρουσιαστή, δημοσιογράφου, γλωσσοπλάστη, επιχειρηματία, εν δυνάμει …βουλευτή,  δεν γνωρίζει σύνορα, δεν βλέπει εμπόδια, δεν υποκύπτει ενώπιων της Δικαιοσύνης.. Άλλωστε είναι αυτό που τον έφερε μέχρι εδώ.. κοντά στο τέλος μιας μεγάλης, περιπετειώδους ασήμαντης πορείας σε όλους τους τομείς… ελπίζουμε το τέλος μιας θρασύτατης περσόνας που με χυδαιότητα συμπεριφέρεται σε δημοσιογράφους (όχι συναδέλφους του όμως), σε Υπουργούς (που μπουκάρει στα Υπουργεία και που φιλοδοξούσε να είναι συνάδελφοι του), που κλέβει εξοπλισμό από καταστήματα απροκάλυπτα (που θα ήθελε να είναι δικά του), που καταστρέφει χαρακτήρες, που..που..που..ααα και που προσπαθεί μπροστά από τις κάμερες να αποποιηθεί τον παλιό, κακό, υστερικό, απαίδευτο, trush εαυτό του…  στον βωμό του χρήματος, στην ανάγκη επιβίωσης, στην ανάγκη να υπάρχεις γιατί σε ξέρουν 1, 2, 3, 100 άνθρωποι πέραν της μητρός σου, στη παγίδα του έπεσαν πολλοί…πάρα πολλοί…

Η ΕΣΗΕΑ άργησε όχι μια ημέρα αλλά χρόνια να πάρει θέση…να προστατέψει τα μέλη της, που είναι στο πεζοδρόμιο, που μένουν απλήρωτοι, που κακοποιούνται σε όλους τους τομείς (αλλά θα έρθει και αυτή η ώρα των αποκαλύψεων), που δουλεύουν πολύ, φιλότιμα, επί 24ωρου. Αλλά ας είναι, υπάρχει ακόμα καιρός για το καλό. Το θέμα «ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ» πουλάει τώρα…

Μια μικρή μη δόκιμη, εισαγωγή σε ένα δημοσιογραφικό κείμενο με αφορμή το θράσος της trush αυτοαποκαλούμενης τηλεοπτικής περσόνας που επιχείρησε να εισέλθει στη Βουλή, με πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ.

Ας δούμε λοιπόν το σημερινό του επίτευγμα.

Με την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ ο Μένιος Φουρθιώτης είχε ζητήσει διαπίστευση και από τη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες η προσπάθεια Φουρθιώτη για να εξασφαλίσει την είσοδό του στο Κοινοβούλιο έγινε τον Φεβρουάριο, ωστόσο δεν του δόθηκε διαπίστευση. Μάλιστα μετά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας θα στείλει το φάκελο με το περιστατικό στη Δικαιοσύνη με το ερώτημα της απόπειρας εξαπάτησης.

Η ανακοίνωση της Βουλής

Οι Υπηρεσίες της Βουλής, δια του Γενικού Γραμματέα της, διαβίβασαν στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας  Πρωτοδικών Αθηνών το αίτημα, με τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα, του κ. Μαινάνδρου  – Γεωργίου Φουρθιώτη  για τη διαπίστευσή του ως κοινοβουλευτικού συντάκτη.

Μεταξύ των εγγράφων που είχαν αποσταλεί ηλεκτρονικά εκ μέρους του ήταν  και αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν φέρει αριθμό μητρώου, όπως φέρουν οι κάρτες των τακτικών μελών της και σύμφωνα με τη χθεσινή ρητή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ότι ο εν λόγω πολίτης δεν είναι μέλος της Ένωσης, πρέπει να ερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης περί της τυχόν πλαστότητάς της.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης ουδέποτε εξέδωσε διαπίστευση στον προαναφερόμενο ως κοινοβουλευτικό συντάκτη.

Η αναφορά της ΕΣΗΕΑ στον εισαγγελέα για τον Φουρθιώτη

Αναφορά στο Εισαγγελέα για την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, καταθέτει και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση για το θέμα της πλαστής ταυτότητας με την οποία έπαιρνε διαπιστεύσεις στα υπουργεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με αφορμή την πληθώρα δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών, σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει: «Ο κ. Μένιος Φουρθιώτης δεν είναι μέλος της Ένωσής μας και εξ αυτού του λόγου, οι υπηρεσίες της ΕΣΗΕΑ ουδέποτε του έχουν χορηγήσει δημοσιογραφική ταυτότητα, καθώς η έκδοση, χορήγηση και χρήση ταυτότητας προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη της Ένωσής μας, της παλαιότερης και μεγαλύτερης δημοσιογραφικής Ένωσης της χώρας».

ΠΗΓΗ: http://www.pointmedia.gr

Related posts

Επίσημο! Παράταση του lockdown έως τις 14 Δεκεμβρίου

User1

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες σε Κεντρική και Δ. Μακεδονία

User1

Τραγωδία στη Λάρισα: 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμά της

user2
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων