GREVENIOTISA
TA ΚΑΛΑ

Παρέλαση Υπουργών στα Γρεβενά

Το 2019 τον Ιούλιο βουλευτής της μονοεδρικής ΠΕ Γρεβενών εκλέχτηκε ο Ανδρέας Πάτσης με καταγωγή από το Δοτσικό. Λίγους μήνες μετά η πανδημία χτύπησε την πόρτα και στη χώρα μας Ελλάδα και ζήσαμε στιγμές  φόβου απομόνωσης, αλλά και πανικού για κάτι που δεν γνωρίζαμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. 

Από τον Μάρτιο 2020 εως σήμερα Ιούνιο 2021 μετά από 15 μηνες αρχίζουμε και επανερχόμαστε στην κανονικότητα βήμα βήμα. Η επιχείρηση Ελευθερία οπως ονομάστηκαν οι εμβολιασμοί κατά του COVID 19 αποτέλεσαν την έναρξη στην κανονικότητα και επαναφορά μας στους ρυθμους που ξέραμε. Χωρίς να ξεχνάμε τι περάσαμε, συνεχίζουμε να προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας. Τα μέτρα αρχίσαν με σταδιακη χαλάρωση πριν από περίπου 1 μήνα και με την αρχική χαλάρωση αυτή των μέτρων -λόγω πανδημίας- η δουλειά που έχει γίνει στην ΠΕ Γρεβενών φαίνεται στη ζωή των πολιτών ακόμα και μέσα από τις δύσκολες αυτές συνθήκες που βιώσαμε .

Ο Ανδρέας Πάτσης για πρώτη φορά ασχολήθηκε με την πολιτική και ο λόγος που το έκανε ήταν και παραμένει η αγάπη του για την γενέτειρα του πατέρα του και η υπόσχεση να κάνει ό,τι καλύτερο για τα Γρεβενά. Δίνοντας έμφαση στα σημαντικότερα κοινωνικά αγαθά όπως η υγεία και η παιδεία που είναι δικαίωμα όλων, κατάφερε με κόπο και αγώνα να δικαιώσει τους ψηφοφόρους του που του έδωσαν τη δύναμη να βάλει τα Γρεβενά στα κέντρα των αποφάσεων. ‘Αλλωστε το Μότο του είναι η δύναμη μας είναι ο τόπος μας. Με αυτό εξελέγη βουλευτής.

Απάλλαξε το στολίδι της ΠΕ Γρεβενων τη Βασιλίτσα και τον πανέμορφο ορεινό ξακουστό όγκο οπως Σαμαρίνα Σμιξη Λαβδα Αβδελα Πανόραμα Ζιάκα από βαρίδια 5ετιας που έβαζαν την επιλογή προορισμού τουρισμού και αναψυχής σε τελευταίας κατηγορία επιλογή. Στάθηκε δίπλα στα δίκαια αιτήματα των αγροτών στις μεγάλες ανάγκες ανθρώπων της καθημερινότητας και με άψογη συνεργασία με τους δύο Δήμους Γρεβενών και Δεσκάτης εξασφάλισε οικονομικές ενισχύσεις πολλών εκατομμυρίων για έργα και αναβαθμίσεις όπως ακριβώς αξίζει στους πολίτες των Γρεβενών. Αδιάκοπα  και ακούραστα δεν πήγε μόνο τα Γρεβενα στα κέντρα αποφάσεων αλλά έφερε και τα κέντρα αποφάσεων να γνωρίσουν, να αγαπήσουν και να ζήσουν τα Γρεβενα από κοντά. Η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου  Πέτσα στον Δήμο Γρεβενών αλλά και στον Δήμο Δεσκάτης σηματοδότησε την έναρξη μιας μεγάλης αλλαγής για τα Γρεβενα με μεγάλες οικονομικές ενισχύσεις, προγράμματα και σχέδια που θα δώσουν αέρα πνοής σε όλα τα επίπεδα. Το Σάββατο μαζί με τον Βουλευτή θα επισκεφτεί το διαμάντι Γ. Νοσοκομείο Γρεβενών ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζάμανης με το επιτελείο του από Υπ. Υγείας και 3 ΥΠΕ .

Την Τετάρτη το απόγευμα ο Υφυπουργός Παιδείας θα βρίσκεται στα Γρεβενά στα Πανεπιστήμια της πόλης μας μετά από παρότρυνση του Ανδρέα Πάτση. Μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε ακόμα 2 επισκέψεις Κυβερνητικών Υπουργών τους οποίους θα αποκαλύψουμε σε επόμενο άρθρο μας και φυσικά, μέσα στον Αύγουστο ενδέχεται και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να μας κάνει ποδαρικό στην έναρξη εμποροπανήγυρης .

Συνέχισε γνήσιε Γρεβενιωτη βουλευτή Ανδρέα Πάτση που δείχνεις με πράξεις την αγάπη σου για αυτό τον τόπο και για το αίμα που κυλάει στις φλέβες σου.

Related posts

16 – 23 Οκτωβρίου η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης στους αγρότες

user

800 εκατ. ευρώ στους αγρότες μέχρι το τέλος του έτους

User1

Παλιές φωτογραφίες της Σαμαρίνας από την Margaret Masson Hardie Hasluck

user