GREVENIOTISA
TA ΚΑΛΑ

Ο Βουλευτής Γρεβενών στους αγώνες Αλπικού σκι στη Βασιλίτσα

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας βρέθηκε ο Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης για τους αγώνες χιονοδρομίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων όπου διοργάνωσε ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Γρεβενών.

Ο Ανδρέας Πάτσης πέρασε και τις δυο μέρες διεξαγωγής των αγώνων στη Βασιλίτσα μαζί με την οικογένεια του που δεν  χάνει την ευκαιρία να απολαμβάνει τις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου Γρεβενών.

Άλλωστε από τις μεγαλύτερες ¨μάχες¨ που έδωσε και κέρδισε με μεγάλες επευφημίες, ήταν τον πρώτο χρόνο της  θητεία του, η επανεκκίνηση του τουρισμού του ορεινού όγκου ο οποίος είχε μετατραπεί σε ¨ελεύθερη”  δομή μεταναστών, με δεσμευμένα το 90% από τα τουριστικά θέρετρα γύρω από την Βασιλίτσα , και ο Ανδρέας Πάτσης έκλεισε  δια παντός σε μια νύχτα την μαύρη αυτή τρύπα διαρροής και υποβάθμισης του πανέμορφου τουριστικού προορισμού από Ελλάδα και εξωτερικό.

Όλα τα χρόνια , που επισκεπτόταν τις κοινότητες που είχαν μετατραπεί σε δομές, ειδικά αυτές του ορεινού όγκου και γύρω από το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας -το οποίο είχε απαξιωθεί από το ίδιο του το περιβάλλον- , ένα και μοναδικό αίτημα του κατέθεταν μικροί και μεγάλοι. Να ξαναγίνει η Βασιλίτσα η βασίλισσα των χιονοδρομικών και να αποδεσμευτούν τα τουριστικά καταλύματα από τους μετανάστες .

Σε όλους, ενώ το ζητούσαν απεγνωσμένα και προσεύχονταν για αυτό,  φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας να το υλοποιήσει ο νέος Βουλευτής της ΠΕ Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης. Όμως ο συγκεκριμένος βουλευτής μιλάει με έργα και  με πράξεις. Ότι τους υποσχέθηκε το έκανε γιατί το έβαλε ως  πρώτη προτεραιότητα και ως δίκαιο αίτημα των κατοίκων που αγαπούν τον τόπο τους. Έτσι με μεγάλο αγώνα, πιέσεις και επεμβάσεις ακόμα και με κόστος προσωπικό , κόντρα σε όλα και όλους -όσους κατέστρεφαν ότι πιο όμορφο έχουν τα Γρεβενά- ,  κατάφερε να υλοποιήσει αυτό που του ζήτησαν οι πολλοί . Αυτοί που κρατούν τα Γρεβενά στα ψηλά και θέλουν να τα δουν ακόμα ψηλότερα.

Οι δομές κλείσανε ο ορεινός όγκος αποδεσμεύτηκε, η πληρότητα στα τουριστικά καταλύματα  που λειτουργούν σήμερα ξεπερνάει το 100%  ο κόσμος επιλέγει το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας για την ποιότητα του χιονιού και για τις υπέροχες βουνοπλαγιές που συνδυάζουν φύση περιπέτεια και αθλητισμό και όλα τείνουν προς το καλύτερο σε ότι αφορά το αύριο ειδικά αυτού του αξιοθέατου .

Μαζί με το πράσινο φως  αγάπης για το χιονοδρομικό Βασιλίτσας από τον Πρωθυπουργό της Κυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη ο δρόμος έχει ανοίξει και στο επιτελικό κράτος που έχει το όνομα  Γιώργος Γεραπετρίτης αλλά και στον κύριο ιδιοκτήτη της έκτασης τον Δήμαρχο Γρεβενών . Μαζί με τους παραπάνω δίπλα του και δυναμικά στο πλευρό του, ι ο Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης είναι έτοιμος για την προεκλογική περίοδο που έρχεται πέραν όλων των άλλων όπλων του από έργα ουσίας που έχει υλοποιήσει ,  με μια γεμάτη φαρέτρα κι από ακόμα μεγαλύτερα έργα ανάπτυξης και αναβάθμισης της ΠΕ Γρεβενών.

 

 

Related posts

ΟΑΕΔ: Παράταση δύο μηνών για το επίδομα ανεργίας

user

Aντιπεριφέρεια Γρεβενών: Συμμετοχή στη δράση 3.1 Αντικατάσταση κυψελών και 3.2 Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας

user

Συνάντηση Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη με την Πρέσβη της Σλοβακίας κ.Ιβέτα Χρίτσοβα

user