GREVENIOTISA
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πρόγραμμα του Βουλευτή Γρεβενών το πενθήμερο Πέμπτης έως του Αγίου Πνεύματος στην Περιφέρεια του

Ο Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης είχε γεμάτο πρόγραμμα εν όψει και του Αγίου Πνεύματος.

Βρέθηκε στην Περιφέρεια του στα Γρεβενά από την Πέμπτη και επέλεξε να ξεκινήσει με τον Ζιάκα και τους Μαυραναίους να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο κύριο Μπούμπαρο Κωνσταντίνο ο οποίος είναι ενεργός σε όλες τις δράσεις της κοινότητας αλλά και με κατοίκους .

Το απόγευμα συνάντησε πολίτες των Γρεβενών στο Πολιτικό γραφείο του ο Βουλευτής.

Την Παρασκευή .το πρωί επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Alfa Wood και συνάντησε στελέχη και εργαζόμενους σε όλους τους χώρους όπου ανέπτυξαν εργασιακά θέματα και όχι μόνο.

Στη Λαική αγορά Γρεβενών, βρέθηκε επίσης συναντώντας φίλους και γνωστούς παράλληλα με επίσημο ραντεβού που είχε με τον Δήμαρχο Γρεβενών κύριο Γιώργο Δασταμάνη , όπου προγραμμάτισαν κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το Σάββατο το πρωί επισκέφτηκε την Καλλιθέα και τα Πριόνια όπου τον περίμεναν κάτοικοι μαζί με τον Πρόεδρο κύριο Τσιάρα Κωνσταντίνο και περάσαν ένα ευχάριστο πρωινό συζήτησης εφ’ όλης της ύλης με επίκεντρο τα χωριά .

Το Σάββατο ο Βουλευτής έτρωγε στο Ζιάκα Γρεβενών το βράδυ μετά την βροχόπτωση στο εστιατόριο Ζιάκας του κυρίου Νίκου Μπαϊνέτα με παρέα φίλων και γνωστών.

Επίσης επισκέφτηκε μαγαζιά φίλων επιχειρηματιών στο κέντρο των  Γρεβενών.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής , εκκλησιάστηκε στην λειτουργία του Αγίου Δημητρίου στο Μοναχίτι μαζί με το γραφείο του στα Γρεβενά . Τον Διευθυντή του κύριο Δημήτρη Ψευτογκά, τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κύριο Ανδρέα Κύρκο, την Υπεύθυνη Πολιτιστικών κυρία Τσακστάρα Δήμητρα . Επίσης τον συνόδευε η σύζυγός του δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά και η κόρη τους Αλίκη.

Στο Μοναχίτι η δημοσιογράφος όπου ασχολείται αποκλειστικά με την ανάδειξη των Γρεβενών και τα θέματα που απασχολούν την Δυτική Μακεδονία είχε την συνεργάτιδά της Κατερίνα Πλιάτσικα και συνεργείο με κάμερα για να κάνουν λήψεις και πλάνα στο Μοναχίτι, για επόμενες εκπομπές στο Flash Tv στην εκπομπή που έχει και παρουσιάζει με μεγάλο ενδιαφέρον με την ονομασία ΣΑΜΠΟΤΑΖ.

Ο Βουλευτής μετά την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Μοναχίτι , βρέθηκε στο καφενείο Πλάτανος μαζί με την Πρόεδρο κυρία Μαρία Καραγιάννη που του είχε ετοιμάσει μεγάλη υποδοχή από σχεδόν όλο το Μοναχίτι .

Ο Ανδρέας Πάτσης έκατσε σε όλα τα τραπέζια δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φίλους που τον περίμεναν να έχουν έναν εποικοδομητικό διάλογο μαζί του και να θέσουν τους προβληματισμούς τους.

Η Κρανιά ήταν η επιλογή για το “δεκατιανό” τσιπουράκι του Βουλευτή Γρεβενών με τον Πρόεδρο κύριο Σάκη Γκιουζέλη και αργότερα συνέχισε με φαγητό στον Τεράστιο , όπου είχε και γλέντι από μυστήριο βάφτισης γνωστών και φίλων.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Βουλευτής  πέρασε στην πλατεία Γρεβενών επισκεπτόμενος μαγαζιά και φίλους και το βράδυ έκανε την έναρξη στο πανηγύρι στον Ταξιάρχη όπου διασκέδασε στην γιορτή του χωριού .

Ο Βουλευτής Γρεβενών την Δευτέρα το πρωί είχε μια πολύ σημαντική και επείγουσα συνάντηση για ενημέρωση θεμάτων εργασιακών σε επιχείρηση της περιοχής .

Το μεσημέρι αναχώρησε για Αθήνα όπου έχει απανωτές επιτροπές για τροπολογίες και νομοσχέδια που συζητούνται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή των Ελλήνων .

Related posts

Δεν γίνονται διακοπές ρεύματος σε δικαιούχους κοινωνικού τιμολογίου

user2

Βρετανία: Xώρισαν 5 παπαγάλους σε ζωολογικό κήπο επειδή… έβριζαν όταν ήταν μαζί

user

Δυτική Μακεδονία: Διαπρέπει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας – Ο διαγωνισμός για την Ομογένεια

user2