GREVENIOTISA
TΑ ΚΑΚΑ

Κομματικό στέλεχος αντί να επικοινωνεί το Κυβερνητικό έργο της ΝΔ στα Γρεβενά κάνει πλάτες σε φίλους του επιχειρηματίες εις βάρος των πολλών

Ένα κομματικό στέλεχος και μάλιστα κυβερνητικό, έχει ως πρώτη και ύψιστη υποχρέωσή του να στηρίζει, υποστηρίζει  και να προβάλλει το κυβερνητικό έργο και τις προσπάθειες που κάνουν οι βουλευτές προκειμένου αυτό να υλοποιηθεί άμεσα και αποτελεσματικά.

Πολύ περισσότερο δε όταν η περιφέρεια είναι μονοεδρική, ο βουλευτής ιδιαίτερα δραστήριος και το σύνολο της κυβέρνησης αρωγός στα αιτήματά του.

Εξάλλου αυτός είναι και ο ρόλος του κομματικού μηχανισμού, κάτι που το διαπιστώνουμε σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Σε όλες εκτός ….. από μία. Τα Γρεβενά. 40 μήνες σχεδόν κυβερνητικής θητείας και μέσα από απίστευτες και πρωτόγνωρες δυσκολίες, ένα τεράστιο έργο έχει επιτευχθεί στα Γρεβενά.

Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη περιφερειακή ενότητα, με πιο πρόσφατο την επίλυση ενός χρόνιου ζητήματος, τις Εργατικές κατοικίες της Κυρακαλής και βέβαια την Ατομική Ξύλευση αίτημα του συνόλου των κατοίκων.

Και όμως η οργάνωση της  ΝΔ στον νομό, δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση δεν βρήκε να πει 2 λέξεις για την Κυβέρνηση, τον Υπουργό, τον Βουλευτή, την ΝΔ.

Ίσως κάποιοι στο πίσω μέρος του μυαλού τους πιστεύουν ότι αυτό αυτό το έργο, στο σύνολό του, είναι μια προσωπική επιτυχία του Βουλευτή, ανεξάρτητα με το ποιο κόμμα είναι στην Κυβέρνηση.

Αυτό βέβαια είναι καλό για τον Βουλευτή αλλά κακό για τους ίδιους. Και ενώ επί τόσους μήνες ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ λάμπει δια της απουσίας του και την αγωνία του στα δρώμενα του νομού μας, εμφανίζεται ιδιαίτερα κινητικός όταν πρόκειται να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα φίλων του.

Πληροφορηθήκαμε εσχάτως ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γρεβενών, δεν φείδεται  χρόνου και κόπου στα τηλέφωνα, προκειμένου να γίνει ραντεβού με συγκεκριμένο Υπουργό.

Ο σκοπός του δεν είναι βέβαια να υπερασπιστεί ή να διεκδικήσει για τον νομό μας ένα έργο, ή για τους κατοίκους των Γρεβενών κάποιο προνόμιο για την ενεργειακή κρίση για τα αγροκτηνοτροφικά για την ανεργία, ούτε για τους νέους που αναζητούν ένα μέλλον να μείνουν στον τόπο τους, ούτε για τον τουρισμό ζητάει ,  ούτε για τα αξιοθέατα που έχουμε όπως μουσεία, γεφύρια, Γεωπάρκο, Αστρονομικό, μοναστήρια , αλλά προσέξτε γιατί πρέπει να γνωρίζεται τι ζητάει:

Μοναδικός σκοπός του , να ζητήσει να καταβληθούν από το κράτος εκατομμύρια  ευρώ και μάλιστα τέτοια εποχή, σε 8 επιχειρηματίες φίλους του, που έχουν κινηθεί νομικά κατά του Υπουργείου, διότι κατά την άποψή τους υπέστησαν ζημιές επειδή έφυγαν οι μετανάστες από την περιοχή μας και πρέπει να αποζημιωθούν. Αυτοί οι επιχειρηματίες καλά κάνουν και διεκδικούν! Το κομματικό στέλεχος όμως που λειτουργεί κατά του Υπουργείου κάνει καλά …;Το ξέρει το Μαξίμου;

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι φαντάστηκε ο εν λόγο κομματικός , ότι δεν θα ενημερωθεί ο Βουλευτής του νομού ο οποίος είναι σε αγαστή συνεργασία με τον Υπουργό, που εκτός των άλλων τους συνδέει και φιλική σχέση.

Για αυτό και ο συγκεκριμένος κομματικός είναι και θα είναι στην αναμονή!

Υ.Γ. Πληροφορούμαστε  ότι και έτερος, άλλος θεσμικός αυτή τη φορά , κάνει τον ίδιο «αγώνα» για τους επιχειρηματίες. Θα επανέλθουμε.

Related posts

Εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε σε βάρος 60χρονης ημεδαπής στην Κοζάνη

user2

Θρήνος στις Σέρρες από τον θάνατο 25χρονου από κορωνοϊό

User1

Η ΡΑΕ  υποχρεώνεται να  κρύψει τα κέρδη των προμηθευτών ενέργειας τα οποία είναι σε θέση να καλύψουν μηδενικά τιμολόγια  για 4 και 5 μήνες.   

user