GREVENIOTISA
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαζί τρώμε πίνουμε και από πίσω μουτζωνόμαστε

Είναι πάρα πολύ ωραίες οι παρέες αυτές τις ημέρες της προεκλογικής περιόδου εν αναμονή του τελικού σφυρίγματος περι τα τέλη Απρίλη για να δωθεί το πρόσταγμα για τον αγώνα να διατηρηθεί η πολύπαθη έδρα της Νέας Δημοκρατίας στη μονοεδρική Περιφέρεια Γρεβενών.

Το 2019 τον Ιούλιο κανένας δεν πίστευε ότι ένας “ξένος” (εννοώντας ότι δεν ζούσε μόνιμα στα Γρεβενά όπως έμαθα ότι λένε όσους ζουν εκτός Γρεβενών), θα μπορούσε να καταφέρει το ακατόρθωτο και να φέρει στη Νέα Δημοκρατία  την χαμένη έδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με τα  ποσοστά  του 43% .

Με σχεδόν 10.000 ψηφοδέλτια όλα βάφτηκαν μπλε . Λίγο πριν εκπνεύσει η θητεία του βουλευτή που κατάφερε τα παραπάνω ποσοστά για το γαλάζιο κόμμα ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διεγράφη και παρέμεινε κρατώντας την έδρα της Περιφέρειας ως Ανεξάρτητος μετά από αιτήματα των ανθρώπων που έβλεπαν ότι ο αμέσος επόμενος βουλευτής είχε φορέσει κοστούμι και περίμενε έξω από το Κοινοβούλιο για να παραλάβει. Ούτε ο Πρωθυπουργός του την ζήτησε είναι η αλήθεια να παραδώσει την έδρα γιατί αυτό ήταν και το αίτημα του Βουλευτή Γρεβενών στο άκουσμα εντός της ημεράς για την διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ αλλά και από το κόμμα . Πιο γρήγορη διαγραφή μπορεί και να μην έχει ξαναυπάρξει παράλληλα από Κοινοβουλευτική Ομάδα αλλά και από το κόμμα.

Το σήμερα λοιπόν βρίσκει την έδρα των Γρεβενών έως ότου σφυρίξουν όπως προαναφέραμε για τις εκλογές στα χέρια ενός Ανεξάρτητου Βουλευτή και όχι της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι φυσικό και επόμενο ότι ο άνθρωπος που τους έφερε τα απίστευτα ποσοστά μαζί με την νίκη αλλάζοντας το χρώμα από κόκκινο σε γαλάζιο για την ΠΕ Γρεβενών και τώρα είναι στα λευκά καθιστά ακόμα πιο δύσκολο τον αγώνα όσων επιλέχτηκαν για να διεκδικήσουν την ψήφο των Γρεβενιωτών.

Ο λόγος είναι ότι ο βουλευτής Γρεβενών δεν έχει πάρει θέση δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση πρόκλησης και δεν έχει εκφράσει ούτε μια φορά από την ημέρα της διαγραφής του καμία θέση για κανένα θέμα που να αφορά τα Γρεβενά. Αυτο καμία φορά θεωρείται και θετικό διότι δεν έβγαλε αρνητικά αντανακλαστικά και απλά έκανε μια παραδοχή και σεβάστηκε την απόφαση του κόμματος που τον έθεσε εκτός.

Το ότι καθιστά ακόμα πιο δύσκολο τον αγώνα για να φέρουν την έδρα ξανά στη ΝΔ το κατανοεί κάποιος όταν δει σε μια παρέα ότι ο φόβος της ήττας τελικά, ενώνει πολλούς από τους ανθρώπους που δεν έλεγαν Καλημέρα.

Αλλά επειδή ο καλύτερος οδηγός για να έχεις ορθή κρίση και ξεκάθαρη επιλογή είναι να ξέρεις εκ των έσω τα λεγόμενα όλων όσων είναι σήμερα ομοτράπεζοι με το φόβο να μην χαθούν …γενικώς και ολότελα από αξιωματα , θέσεις , αρμοδιότητες και ιδιότητες που απλόχερα μοίρασε ο Βουλευτής Γρεβενών εγώ θα σας χαρίσω τις ατάκες όλων διατηρώντας φυσικά την ανωνυμία τους , γιατί εκλογές έρχονται και προπαντώς λίγο έως πολύ όλοι τα ξέρουν και τα διακωμωδούν ξεκαρδισμένοι από τα γέλια …

Διαβάστε τις ατάκες τους μόλις λίγες ημέρες πριν …

-Αν είχα δυο τσουβάλια σκατά και τον Χ θα προτιμούσα να ψηφίσω τα σκατά από το να δω τον Χ βουλευτή

-Άσε με να παραιτηθώ σε παρακαλώ δεν αντέχω άλλο  αυτή δεν είναι ΝΟΔΕ είναι για τα πανηγύρια

-Κακά τα ψέμματα για χατήρι σου δεν παραιτούμαι για να έχεις ένα δικό σου άνθρωπο εκεί μέσα να ξέρεις τι γίνεται.

-Για τα βόδια το βόδι τους αξίζει

-Τον βάζουμε κάθε βράδυ να μας λεει ιστορίες να γελάμε ο άνθρωπος είναι κανονικός ΑΜΕΑ

-Μου χρωστάς από τις προηγούμενες εκλογές δεν με πλήρωσες επειδή δεν βγήκες

-Εγώ κάνω ότι μου πει ο Δήμαρχος αλλά καλό θα είναι τώρα που δεν θα ξαναείναι υποψήφιος να κοιτάξω και το μέλλον μου

-Ευτυχώς θα έχω εύκολο αντίπαλο γιατί ο Πάτσης είχε κάνει πολλά

-Κανονικά σας κάνω χάρη που είμαι μαζί σας αλλά ειλικρινά δεν πάνε καλά οι δουλειές μου και από τη γυναίκα μου ζούμε

-Ο Βλάχος είναι πονηρός δεν με βοήθησε ποτέ όλο λόγια τάζει και πουλάει μαρμαρόσκονη

-Όλοι ξέρουν ποιος μπλόκαρε τους αστυνομικούς κακά τα ψέμματα

-Κρίμα που δεν ήταν και ο Χ υποψήφιος αλλά του είπαν για την επόμενη φορά τους έχει από κοντά τώρα εκεί που είναι

-Δεν έχω λεφτά για γιορτές , να πάτε να ζητήσετε από τον βουλευτή τι είμαι εγώ ;

 

Καλή επιτυχία …στους Γρεβενιώτες

 

Related posts

Ποδόσφαιρο και γευσιγνωσία στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

user2

Covid: 2.198 νέα κρούσματα – 400 διασωληνωμένοι και 59 θάνατοι

User1

Ματαίωση εμποροπανήγυρης Γρεβενών

user